KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - KOCATEPE İLKOKULU

KOCATEPE İLKOKULU

YUNUS EMRE MAH. KATİP ÇELEBİ CAD. NO 46/A ONİKİŞUBAT KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Köklü tarihimizden güç alarak milli ve manevi kültürünü öğrenmiş ve onu kendisinden sonraki kuşaklara aktaran, kendisine ve ülkesine karşı sorumluluk bilinci taşıyan, ilim, irfan, hikmet, sağduyu, adalet ve yüksek ahlâka sahip, Anadolu´yu yurt edinmiş atalarımızın kimlik ve kültürüyle yoğrulmuş, onu gelecek kuşaklara taşıyacak bilgi ve beceriye sahip, bilginin değerini bilen, millî ve manevi değerlerle donanmış özgüven sahibi öğrenciler yetiştiren, hayat boyu öğrenme ilkesini benimseyerek başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda bilginin değerini benimseyen, milletini ve yurdunu seven, çevresine ve insanlara karşı duyarlı, tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, gelişmişliği çağın düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, öğrenen, öğreten ve bu yolla edindiği bilgi ve becerileri geleceğe aktarmayı başaran, çevre bilinci oluşmuş ve tüm kaynakları en verimli şekilde kullanan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Anneler Günü Haftası nedeniyle Anaokulları ve Anasınıfları öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında Kahramanmaraş İl birinciliği ve 3 Mansiyon ödülü. "Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor " Projesi Kitap Okuma Yarışması İl Birinciliği
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
07:25/17:20