KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - KOCATEPE İLKOKULU

May

Okulumuzda 3. ve 4. sınıflar arasında futbol turnuvası yapılıyor. Müslüm Küçük ve Fatih Buğday'ın hakemliğinde maçlar başladı. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Kutlama Programında Kocatepe ailesini yalnız bırakmayan Onikişubat İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Kaya ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Mart'a teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Eğemenlk ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu güzel kutlamada emeği geçen Süleyman Çabuk hocamıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü  ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü 1/C sınıf öğremenimiz Ahmet USTAMAZMAN tarıfından hazırlanan programla kutlandı. Öğretmenimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat öncesinde öğrencilere deprem sırasında ve sonrasında can ve mal kaybını en aza indirmek için yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası yapılmıştır.  Turnuva sonucunda bir öğrencimiz ikincilik, iki öğrencimiz üçüncülük elde etmiştir. Equlibro oyununda Emine Uyduran öğrencimiz ikinci, mangalada Fatih Meral üçüncü ve küre oyununda Mehmet Efe Karaca üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. 4/D sınıf öğretmenimiz Müslüm KÜÇÜK'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Turan İlkokulu idari kadrosu Her Şehide Bir İlmek Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Bu nazik ziaretlerinden ve şanlı bayrağımıza bizlerin de ilmik atmamıza vesile olmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

İlimizin kurtuluşunun 104. yıl dönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programını hazırlayan 4/F sınıfı öğretmenimiz Şengül KAYGUSUZ'a ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığının hazırlamış olduğu 'Gülümseyin Geliyoruz' projesi kapsamında deprem bölgesindeki çocuklarla buluşma etkinliğine okulumuzdan 1/E ve 3/B sınıflarımız da katılmışlardır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

2023/24 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem sonunun son haftası ETKİNLİK HAFTASI olarak belirlenmesi üzerine okulumuz öğrencileri çeşitli alanlarda yeteneklerini sergilediler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda " Bilgi Yarışması" etkinliği düzenlendi. Okul müdürümüz Hayri ÖZDEMİR'in sunumuyla gerçekleştirilen yarışma öğrencilerimiz tarafından çok büyük ilgi ve heyecanla karşılandı.

Ock

Okulumuz 2/A sınıfı öğretmeni Şükriye MART  ve öğrencilerimiz  Necip Fazıl KISAKÜREK Kültür Merkezine  düzenlediği gezide  unutulmaz bir gün geçirdiler. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine asker, polis ve bilişim uzmanı gibi farklı meslek gruplarından " Tecrübe Palaşımı Etkinliği" adı altında tanıtımlar yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.